A vállalatról

A 4S-2000 Kft. egy 100%-ban magyar tulajdonú, 105 főt foglalkoztató gép- gépalkatrész gyártó cég Nyíregyházán. Az 1996-ban alapított középvállalkozás 5800 m2 csarnokrendszerben több mint 110 forgácsoló géppel dolgozik, köztük a legmodernebb CNC gépekkel. A vállalatnak széleskörű gépparkja van, amelyben megtalálható a szimultán öttengelyes CNC megmunkáló központ, az Y-tengelyes hajtott szerszámos CNC esztergagép, CNC köszörűgép, huzalos és tömbös CNC-szikraforgácsoló, CNC élhajlító, vegyi barnító, festőkabin és hegesztőgépek széles palettája.

tovább

Gyártási és szállítási rugalmasság

Minőség a legmodernebb eszközökkel

Versenyképes ár

IT alapú termelés és vállalatirányítás

engraving.svg

110

forgácsoló
gép és eszköz

cnc-centers.svg

30

modern
CNC gép

employees.svg

100

alkalmazott

built-in-hall.svg

5800

négyzetméter
csarnokrendszer

yearsoldenterprise.svg

26

éves
vállalkozás

Galéria

Köszörűs, CNC-köszörűs
Karrier

Köszörűs, CNC-köszörűs

Bevezető

Keresünk tapasztalattal rendelkező köszörűst hagyományos palást-furat és síkköszörűgépekre, valamint új Studer Favorit típusú CNC köszörűgépünkre. Változatos munkák, jó tanulási lehetőség a kis szériának és a szigorú tűréseknek köszönhetően.

Tovább

Galéria

CNC-marós
Hírek

CNC-marós

Bevezető

Teljes munkaidős alkalmazásra keresünk tapasztalattal rendelkező CNC maróst Fanuc, Mazak, Siemens és NCT vezérlésű - 3 - 4 és 5 tengelyes megmunkáló központokra. Változatos munkák, jó tanulási lehetőség a kis szériának és a szigorú tűréseknek, komplex gyártásoknak köszönhetően.

Tovább

Galéria

Raktáros, csomagoló
Hírek

Raktáros, csomagoló

Bevezető

Keresünk precíz, megbízható raktáros/csomagoló munkatársat. Feladata egyrészről a segédanyag/szerszám raktár vezetése, kiadás, bevételezés, nyilvántartás vezetése, másrészről a csomagolási részlegen alkatrészek, gépek szakszerű csomagolása, szállítás-előkészítése.

Részletek, jelentkezés