Megszületett a 4S-2000 Kft. új szervezeti felépítése

Megszületett a 4S-2000 Kft. új szervezeti felépítése

Tartalom

"A csoport energiája több, mint a tagok energiáinak összege"

A 4S-2000 Kft. 2023. január 1. óta működik a Hamptons 2020 Kft. holdingcégeként. A holdingban való működés egyik legfontosabb mérföldköve, hogy a feladatok, szervezetek feltérképezését követően létrejött a 4S-2000 Kft. új szervezeti felépítése, amelynek eredményeként hatékonyan indulhat el a növekedési pályáján a vállalat.

Az átalakítások közül a legfontosabb, hogy a korábbi egy ügyvezetős modellt felváltotta a három vezetős modell, amely során három ügyvezető vagy ügyvezetői szintű vezető felelős az egyes területekért, így lényegesen fókuszáltabban vághat neki a következő évnek a cég irányítása.

További újítás, hogy a korábbi ügyfélfelelősi rendszert felváltotta a különálló kereskedelmi és technológiai részlegen alapuló modell. Új szervezeti egység jött létre "Alapanyag- segédanyag és kereskedelmi árú beszerzéséért és raktározásáért részleg néven, így egy egység alá került a termelési célú anyagok teljes életciklusú menedzsmentje. Az önálló szervezeti egységbe szerveződő technológiai részleghez került a szerszámbeszerzés, így a részleg neve Gépgyártástechnológiáért és szerszámbeszerzésért felelős részleg lett.

Továbbra is önálló részlegként dolgozik a termeléstől függetlenül a Minőségellenőrzési részleg, és a szervezeti változás nem érintette a Pénzügyért, munkaügyért és projektirodáért felelős vezetőséget sem.

A termelés vezetése ügyvezetői szintre emelkedett létrehozva a termelésért felelős ügyvezetői szintű vezető pozícióját, aki alatt a termelés végrehajtásáért felelős mellett a gyártástervezésért felelős vezető és az IT-ért, TMK-ért és tárgyi eszközbeszerzéséért felelős vezetőség működik.

A 2015-től 2022-ig egyedüli ügyvezető feladata a továbbiakban az Infrstruktúra, a szabályosság és a humán feladatok ellátása lesz. Így a teljes telephely irányítása, a szabályosság biztosítása, az üzleti folyamatok kialakítása, rendszerezése és betartatása, valamint a HR, PR, marketing területeinek irányítását látja el ez a részleg a jövőben.

kepernyofoto-2023-12-06---1.08.45.png