Marás

A marási műveletek a 4S-2000 Kft-nél nagyon sokféle géppel valósíthatók meg. A pármilliméteres alkatrészektől a 3000 mm x 800 x 720 mm-es méretű alkatrészekig tudunk megmunkálni öttengelyes gépen. A 3-4-5 tengelyes gépeink Mazak, Fanuc, NCT és Siemens vezérlésűek, japán, amerikai, dél koreai és osztrák gyártmányúak. A tizenötfős CNC marós és az 5 fős hagyományos marós dolgozók képzett technikusok, tapasztalt szakemberek, akik belső képzés keretében folyamatosan fejlesztik beállítási, programozási, CAM programozási és a legújabb szerszámok képességeivel kapcsolatos tudásukat. A munkák jellegétől függően dolgozóink egy időben akár több gépet is kezelnek, és rendszeres az utánpótlás kinevelése is ezeken a gépeken. A gépparkunk 13 különféle paraméterrel  rendelkező CNC marógépet, megmunkáló központot, és 5 hagyományos marógépet tartalmaz.

3-4-5 tengelyes és szimultán 5 tengelyes CNC gépek

akár 3000 x 800 x 720 mm-es megmunkálható méret

japán, amerikai, dél-koreai és osztrák gépek 

Galéria

CNC marás

CNC marás

Bevezető

CNC marógépeink megmunkálható mérettartománya igen széles, szakembereink mindegyike a kis- és közepes szériás gyártási igényeknek megfelelően magasan képzett, egy részük CAM programozásra is alkalmas. A gépek 3-4-5 tengelyes, köztük szimultán 5 tengelyes korszerű gépek.

Gépek megtekintése

Galéria

Univerzális marás

Univerzális marás

Bevezető

A nagyolásban, az egyedi és kisszériás gyártásban az univerzális marásnak a mai napig van létjogosultsága. Szakembereink évtizedes tapasztalattal rendelkeznek, gépeink folyamatosan karbantartott, precíz és robosztus kelet-európai gyártmányok, amelyekkel nap mint nap vevői igényeket szolgálunk ki.

Gépek megtekintése