Mérés

A 4S-2000 Kft. a legkorszerűbb mérőberendezésekkel felszerelkezve elégíti ki a vevők minőségi igényeit. Berendezéseink között nagy pontosságú ötdimenziós mérőgép is található, amelyet több partnerünk bérmérésre is igénybe vesz. A minőségellenőrzés rendszere cégünknél szigorú eljárások és folyamatok alapján történik, A minőségellenőrzés során kollégáink a hatályos jogszabályok és szabványok alapján járnak el, külön vevői kérésre külön mérési metódust vagy eljárást is alkalmazunk. A nem megfelelőségek szükség esetén javító, helyesbítő intézkedésekkel járnak.

5 tengelyes mérőgép (1000x1500x800) Renishaw P20 mérőfejjel

3D mérőgépek (400x500x400 és 980x630x320)

Kontúrmérő állomás és más korszerű mérőberendezések

Galéria

Mérés koordináta mérőgéppel

Mérés koordináta mérőgéppel

Bevezető

A koordináta mérőgép a modern gépgyártás elengedhetetlen ellenőrző eszköze. A jellemzően portálos kialakítású gépek a komplex, nagy pontossággú, szigorú tűrésű alkatrészek mérésére szolgál. A 4S-2000 Kft. az elmúlt években folyamatosan beruházott koordináta mérőgépekbe, amelynek eredményeként akár 1000x1500x800 mm befoglaló méretű alkatrész öttengelyes mérését is meg lehet valósítani.

Gépek megtekintése

Galéria

Mérés mérőeszközök széles spektrumával

Mérés mérőeszközök széles spektrumával

Bevezető

A koordináta mérőgépek mellett számtalan más eszköz segít a minőségellenőrzésben. A 4S-2000 Kft-nél a minőségellenőrző részleg kontúrmérést, magasságmérővel végzett komplex mérést, keménységmérést, érdességmérést végez. Használ műhelymikroszkópot és projektort, emelett értelemszerűen számtalan idomszer, digitális kézi mérőeszköz segíti a mintegy hétfős részleg mukáját. A kötelező elsődarabos és végellenőrzés mérés mellett a dolgozók folyamatosan végzik a gyártásközi ellenőrzést, ehhez számukra az eszközök biztosítva vannak.

Gépek megtekintése

Galéria

Bérmérés

Bérmérés

Bevezető

A különleges mérőgépparknak köszönhetően ügyfeleink között vannak, akik mérési szolgáltatásainkat külön igénybe veszik. Mérőlaborunk pormentes és légkondícionált, kollégáink szívesen várják a szigorú tűrésű, komplex darabok mérésére vonatkozó megkeresést akár az öttengelyes koordinátamérőgépre, akár a konturográfra, akár a keménységmérőre, hogy csak a legnépszerűbbeket  említsük. 

Gépek megtekintése