Esztergálás

A cég a vevői igények kielégítése érdekében CNC-esztergálással és egyetemes esztergálással is foglalkozik. A mintegy 15 fős CNC-esztergályos csapat és a 10 fős hagyományos esztergályos részleg nagy része képzett technikus, több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakember. A pár milliméter átmérőjű alkatrészektől a 980 mm átmérőjű gépelemekig képesek vagyunk az egyedi és sorozatgyártásra, és a legnagyobb gépünkön akár 3000 mm hosszú tengelyeket is lehet forgácsolni. A gépparkunk is ennek megfelelően változatos; 12 db különféle paraméterrel rendelkező CNC-esztergagép, 10 egyetemes esztergagép, 8 oktatási célú egyetemes esztergagép és 1 oktatási célú CNC-esztergagép.

ellenorsós, Y-tengelyes, hajtott szerszámos, száladagolós CNC gépek

megmunkálható átmérő 5 mm-től 980 mm-ig

megmunkálható hossz 3000 mm-ig

Galéria

CNC esztergálás

CNC esztergálás

Bevezető

CNC esztergályos csoportunk képzett, programírásra, vagy akár CAM-program elkészítésére is alkalmas technikusok, szakemberek. A géppark megfelelően változatos, így a kis- és közepes szériás gyártási igényeket megfelelően ki tudja elégíteni. A gépek egy része száladagolós, Y-tengelyes, hajtott szerszámos, ellenorsós, a nagyobb gépek daruzottak, 5 mm-től 900 mm átmérőig képesek megmunkálni, Mazak, Fanuc, Siemens, NCT vezérlésűek.

Gépek megtekintése

Galéria

Univerzális esztergálás

Univerzális esztergálás

Bevezető

Az egyedi és kisszériás gyártásban, a nagyolásban az egyetemes esztergagépek a mai napig versenyképesek. A műszerészesztergától a 980 mm átmérő forgácsolására is alkalmazatt daruzott nagygépekig változatos a géppark, amelyet a jellemzően többévtizedes tapasztalattal rendelkező kollégák művészi szinten, nagy pontossággal kezelnek. A gépek jellemzően német, osztrák vagy szovjet gyártmányúak.

Gépek megtekintése