A 4S-2000 ügyvezetője lett a gépész szakma nagykövete

A 4S-2000 ügyvezetője lett a gépész szakma nagykövete

Tartalom

Az ügyvezető azt szeretné, hogy minél többen válasszák a gépész szakmát a megyében, és ehhez a cége képzési fejlesztéseivel hozzá szeretne járulni.

A Nyíregyházi Szakképzési Centrum aulájában ünnepélyes keretek között vette át elismerését és kinevezését a 4S-2000 Kft. ügyvezetője, aki a gépész szakma nagykövete lett. Soltész Attila középfokú tanulmányait a Bánki Donát Műszaki Szakközépiskolában folytatta gépgyártástechnológia és számítástechnika szakon.

forrás: nyiregyhaza.hu; 

"Valóban az informatika terén helyezkedtem el, információ menedzsment szakirányon végeztem. Informatikával, információs rendszerekkel foglalkoztam, mindig is, közgazdászként is, ez is közel volt a szakmámhoz. Az elmúlt pár évben megkaptam szüleim gépipari cégét, a mi most egy 110 fős gépipari cég, és azt látom, hogy a versenyképesség záloga a hatékony gyártás, a hatékony gyártásnak pedig a digitális transzformáció, a digitalizálás." – vélekedett Soltész Attila, a 4S-2000 ügyvezetője.

banki.jpg

kép: haon.hu

A nagykövet olyannyira fontosnak tartja a szakképzést, hogy több mint 10 éve szakmai órák és nyári gyakorlatok helyszíne a cég. Ettől a tanévtől a Nyíregyházi Egyetemmel kötött szerződés szerint duális képzésre adnak lehetőséget gépész hallgatóknak. A Szakképzési Centrum valamennyi iskolája jelölt egykori diákot a Nagykövet címre, kik életútjukkal, karrierjükkel példát és jövőt mutatnak a mai középiskolások számára.

2018-11-10-23.38.01.jpg