1. Milyen szériákban gyárt a 4S-2000 Kft? Végez-e egyedi gyártást?

Bevezető

A 4S-2000 Kft. kis- és közepes szériákban gyárt gépeket, szerszámokat és gépalkatrészeket, az évi néhány tucat darabtól a néhány ezer darabos gyártás a jellemző. Egyedi gyártásban is végez gépgyártást és szerszámgyártást, különösen komplexebb termékek esetén. A cég a nagy szériáktól (több tízezer darab/év-től) sem zárkózik el, bizonyos esetekben ilyen típusú munkákat is vállal.

2. Gépgyártási ötlettel megkereshető-e a vállalat? Végez-e tervezést, vannak-e fejlesztő mérnökök?

Bevezető

A 4S-2000 Kft. szívesen vállalja komplex gépek gyártását, tervezését, fejlesztését. Magas képzettségű tervező mérnökök és fejlesztő mérnökök erősítik a csapatot, úgyhogy az ilyen típusú megkeresések kimondottak testhezállók a cég számára.

3. Milyen az átlagos szállítási határidő?

Bevezető

Termékfüggően az átlagos szállítási határidő 3-6 hét, amelyet jellemzően a speciális alapanyag- és kooperációs technológiai igény befolyásol.

4. Milyen nyelveken lehet kommunikálni a vállalattal?

Bevezető

A titkárságon a magyar nyelv mellett angolul, németül, franciául és románul lehet a vállalattal kommunikálni a +36 42 508 330 telefonszámon. Igény esetén oroszul és ukránul is tudnak kommunikálni a partnerekkel kollégáink.

5. Az alapanyagra vonatkozóan a cég állít-e ki műbizonylatot?

Bevezető

A 4S-2000 Kft. minden olyan esetben állít ki a termékeire vonatkozóan műbizonylatot, ha a partner kéri, vagy a műszaki rajz vagy dokumentáció előírja. 

6. Van-e lehetőség bérmunkára, konszignációs raktár fenntartására, vagy egyéb szolgáltatás igénybevételére?

Bevezető

A 4S-2000 Kft. szívesen megmunkálja a vevő által biztosított alapanyagot, félkész árut. Hosszú távú partneri kapcsolatban vevőinknek konszignációs raktár működtetésére is van lehetőség. Egyéb szolgáltatás tekintetében a 4S-2000 Kft. vállal vegyi barnítást és fekete eloxálást, 5 tengelyes koordináta mérőgépünkkel bérmérést.

7. Milyen iparágakba szállít a 4S-2000 Kft?

Bevezető

A vállalat a fejlett és sokszínű technológiának köszönhetően szinte valamennyi iparágba képes szállítani, így bármelyik iparágból szívesen várjuk a megkereséseket. A legtöbb referenciánk mindazonáltal az építőiparban, az egészségügyi ágazatban, csomagoló-, dohány- vagy élelmiszerfeldolgozó iparban, járműiparban van.  

8. Csak az oldalon megjelenített technológiák valósíthatóak meg egy gyártás kapcsán?

Bevezető

Nem kizárólag. Az oldalon megtalálható tevékenységek valósíthatóak meg házon belül. Amennyiben ettől eltérő igény merül fel, úgy azt számos kooperációs partnerünk révén tudjuk kivitelezni.