110+ forgácsoló gép és egyéb fémipari eszköz

A 4S-2000 Kft. gépparkjában a gépgyártáshoz, gépalkatrészgyártáshoz leginkább szükséges szerszámgépek megtalálhatók. A cég komoly CNC-marógépparkkal, CNC-esztergagépparkkal rendelkezik, van CNC-köszörűgépe, horonyhúzógépe, huzalos- és tömbös szikraforgácsoló gépe, CNC-élhajlítója. Hagyományos gépei között számos esztergagép, marógép, palást-, furat- és síkköszörűgép található, de a munkát segítik a helyzetfúrók, nagy teljesítményű hegesztőgépek, lemezmegmunkáló gépek, mint présgép, lemezolló, hagyományos élhajlító, egyengető gép. Az üzemben vegyi barnító és oldószeres festést lehetővé tevő festőkabin, egyedi alkatrészjelölésre alkalmas gravírozó eszközök is találhatók. A mérést a legmodernebb 3- és 5 tengelyes mérőgépek, konturográf és egyéb gépek segítik.

Galéria

Esztergagépek

Esztergagépek

Bevezető

Az esztergagéppark rendkívűl sokoldalú. Kis- és nagyátmérős alkatrészek forgácsolására alkalmas hagyományos és CNC-esztergák 5 mm-től 960 mm megmunkálható átmérőig, akár 3 méteres hosszon. A legmodernebb gépek között száladagolós, Y-tengelyes, hajtott szerszámos, ellenorsós gépeket találunk, a nagyobb gépek daruzottak.

Részletek

Galéria

Marógépek

Marógépek

Bevezető

Marógépparkunk a levgáltozatosabb gépekkel igyekszik kielégíteni a kis- és közepes szériás gyártást. Mintegy 13 CNC- és 5 hagyományos marógéppel dolgozunk. Akár 3000 mm x 800 x 720 mm-es méretű, vagy 1000 x 1000 x 1000 mm méretű alkatrészt is képesek vagyunk gyártani a 3-4-5 tengelyes és szimultán öttengelyes gépeinkkel.

Részletek

Galéria

Köszörűgépek

Köszörűgépek

Bevezető

Köszörűgépeink palást- furat és síkköszörülésre alkalmasak. Legújabb beruházásainknak köszönhetően egy új CNC köszörűgép is segíti a cég munkáját.

Részletek

Galéria

Szikraforgácsoló gépek

Szikraforgácsoló gépek

Bevezető

Szikraforgácsoló gépeink évtizedek óta segítik a hatékony és pontos gyártást és a speciális vevői igények kielégítését. Huzalos és tömbös szikraforgácsoló gépeink korszerűek, jelenleg beszerzés alatt van egy új huzalos szikraforgácsoló gép. 

Részletek

Galéria

Speciális gépek és egyéb eszközök

Speciális gépek és egyéb eszközök

Bevezető

A 4S-2000 Kft gépparkja megfelelően változatos annak érdekében, hogy a komplex megmunkálások is házon belül megvalósíthatók legyenek. Az egyéb gépeinkkel, berendezéseinkkel végzett munkákat gyakran különálló szolgáltatásként is igénybe veszik az ügyfeleink.

Részletek

Galéria

Mérőeszközök, mérőgépek

Mérőeszközök, mérőgépek

Bevezető

A mérési berendezéseink széleskörűek és megtalálhatók benne a legkorszerűbb három- és ötdimenziós mérőberendezések, kontúrmérő, magasságmérő, keménységmérő, érdességmérő, valamint kézi mérőeszközök széles spektruma.

Részletek