Építőiparban használt lemezvágások és hozzá kapcsolódó technikai megoldások kísérleti fejlesztése a 4S-2000 Kft-nél

Építőiparban használt lemezvágások és hozzá kapcsolódó technikai megoldások kísérleti fejlesztése a 4S-2000 Kft-nél

Tartalom

A kedvezményezett neve: „4S-2000"Termelő és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
A projekt címe: Építőiparban használt lemezvágások és hozzá kapcsolódó technikai megoldások kísérleti fejlesztése a 4S-2000 Kft-nél
A projekt azonosító száma: GINOP-2.1.2-8-1-4-16-2018-00425
A szerződött vissza nem térítendő támogatás összege: 59 581 603
A vissza nem térítendő támogatás mértéke: 45 %

A projekt tartalmának bemutatása:

A 4S-2000 Kft. piaci lehetőségeinek bővítése érdekében elkötelezett a fejlesztési, tervezési tevékenységek erősítésében, és jelen projekt segítségével is önálló K+F részleget hoz létre,mellye alkalmas lesz a magas hozzáadott értékű többek között kísérleti fejlesztési projektek megvalósítására. A kísérleti fejlesztés helyszínéül a cég által 2018.02.21-én megvásárolt telephely szolgál.

K+F projektünk megvalósításával a társaság birtokába kerül egy, az építőiparban alkalmazott lemezalakító-gép, melynek vágási funkciója a jelenkor kihívásaihoz igazodó, innovatív, s ezáltal egy versenyképes termék áll elő.

A 4S-2000.kft. ezen K+F tevékenységét a francia megrendelője kívánalmait ( amit a nemzetközi piac igényei indukálnak ) is figyelembe véve egy versenyképes termék gyártójává válhat, míg a francia megrendelő egy versenyképes termékkel tud megjelenni az adott piacon.

Ezen eredményesség természetesen a legfontosabb gazdasági szempontja a projektünknek. Mindemellett hosszú távon a 4S-2000 kft. alkalmassá válik folyamatos K+F tevékenység végzésére, amely a kft. alapításkori képességét magasabb színvonalra képes emelni ( egyedi, speciális szerszámkészítés ), ezt a lehetőségét biztosítja a K+F laboratórium illetve a K+F összeszerelő-csarnok.

A projekt befejezési dátuma: 2020.10.07.