Új gépek beszerzése és ingatlan-felújítás a 4S-2000-nél

Új gépek beszerzése és ingatlan-felújítás a 4S-2000-nél

Tartalom

A piaci igények gyors változásához folyamatos fejlesztés, beruházás szükséges.

A GINOP Plusz 1.2.3 pályázat keretében 2024. január 31-ig kell megvalósítani eszközök beszerzését, ingatlan felújítását, képzések, szakértői munkák lefolytatását.

A rendelkezésre álló hosszú idő ellenére a cég már idén megvalósítja valamennyi gép beszerzését. Már tavasszal beszerzett a cég egy Blum optikai munkadarab-bemérő rendszert és egy Optimum oszlopos fúrógépet, valamint megrendelt két megmunkáló központot - egy Fanuc Robodrill LiD5ADVP-t és egy Doosan DNM 5700-at, amelyet az idei év utolsó negyedévében szállítanak le a gyártók.

Elkezdődött a 2021-ben megvásárolt, multifunkcionális 300 m2 alapterületű ingatlan felújítása, az első évben a tető felújítása, szigetelés, nyílászárók cseréje és az épületgépészeti eszközök beszerzése fog megvalósulni.
A cég elkötelezett a folyamatos fejlesztés iránt, modern eszközök beszerzése és a kapacitás bővítése minden évben történik a vállalatnál.

A 2022-es év fő hangsúlya a rendszerintegráció és az üzleti folyamatok fejlesztése, de ez az év sem maradhat el a géppark korszerűsítése, fejlesztése és a telephely fejlesztése nélkül. Két új megmunkáló központot és munkadarab bemérő egységet tervezünk vásárolni, valamint a vállalat irodai és szociális helyiségeinek bővítéseként felújítjuk a telephely bővítése keretében megvásárolt egyik épületet.
doosan.jpg