ISO 14001 bevezetéséről döntött a vállalatvezetés

ISO 14001 bevezetéséről döntött a vállalatvezetés

Tartalom

A környezetvédelmi előírásoknak és ajánlásoknak a cég eddig is igyekezett mindenben megfelelni, az ISO 14001 mindezeket rendszerbe foglalja, amely az ügyfélkör elégedettségét is szolgálja. 

A 4S-2000 Kft. az ISO 14001 környezetirányítási rendszer bevezetése mellett döntött. A vállalat szakértők bevonásával az elkövetkező hónapokban kialakítja azokat a mechanizmusokat, amellyel maximálisan meg tud felelni a kor környezetvédelmi kihívásainak.

A szabvány azokat az alapvető szabályokat írja elő és eszközöket definiál, amelyekkel egy vállalat hatékony környezetközpontú szemlélettel tud működni. Az ISO 14001 irányelvei szerint működő vállalat kevesebb hulladékot termel működése során, hatékonyabbá válik a helykihasználás, kevesebb idő- energia-, és nyersanyag ráfordítás lesz, csökkenti az elosztási és az operatív költségeket. Egyúttal bizonyítja a cég környezettudatos elkötelezettségét, és az ilyen irányú jogi és szabályozási elvárásoknak való megfelelést, ezáltal a vállalat képes lesz elkerülni a környezetvédelmi bírságokat. Mindez versenyelőnyt jelent a többi céggel szemben, növeli a vállalkozás értékét, új partnereket és ügyfeleket hoz a cégnek, előnyösebb helyzetet jelent a nemzetközi piacon. 

2020-05-28-12.35.26-2.jpg