Főzőverseny a tavaszi céges rendezvényen

Főzőverseny a tavaszi céges rendezvényen

Tartalom

"Minden főszakács mögött áll egy profi és lelkes konyhai csapat“

Április 27-én, a szokásos tavaszi céges rendezvényen egészen rendhagyó módon mérték össze tudásukat a csapatok; sorsolással dőlt el, hogy ki mit főz a szervezők által előre megvásárolt alapanyagokból. 

Az öt csapatnak teljesen különböző ételeket kellett készíteni az általuk szabadon választott módszer és recept alapján. A verseny dobogós helyezettjei;
1. CNC- maró csarnok (Bacsóka Szabolcs, Lakatos Levente, Sarkadi Tibor, Vojtkó Csaba) - cukkinis tócsni
2. Hegesztő csapat és a lányok (Gaál-Veres Anita, Jakab Bernadett, Lakatos Béla, Lakatos Dávid, Takács Szabolcs) - pásztortarhonya 
3. Irodai csapat (Damasiewicz Norbert, Belus Csaba, Oláh Dávid, Vágó Flórián) - csirkemájas lecsó
A négyfős zsűri pontozása meglehetősen szórt, így épphogy lemaradt a dobogóról a körömpörköltet és a chilis babot készítő csapat.

A főzőversenyt ügyességi vetélkedő követte, aminek végeredménye a következő lett;
1. Vojtkó Csaba
2. Kása Roland
3. Pásztor Dávid

A rendezvényt a hagyományossá vált karaoke bajnokság zárta.

img_3374-1.jpg

img_3373-1.jpg

img_3377.jpg

img_3376.jpg

img_3372-1.jpg