"Minden főszakács mögött áll egy profi és lelkes konyhai csapat“
Április 27-én, a szokásos tavaszi céges rendezvényen egészen rendhagyó módon mérték össze tudásukat a csapatok; sorsolással dőlt el, hogy ki mit főz a szervezők által előre megvásárolt alapanyagokból.
Az öt csapatnak teljesen különböző ételeket kellett készíteni az általuk szabadon választott módszer és recept alapján. A verseny dobogós helyezettjei;
1. CNC- maró csarnok (Bacsóka Szabolcs, Lakatos Levente, Sarkadi Tibor, Vojtkó Csaba) - cukkinis tócsni
2. Hegesztő csapat és a lányok (Gaál-Veres Anita, Jakab Bernadett, Lakatos Béla, Lakatos Dávid, Takács Szabolcs) - pásztortarhonya
3. Irodai csapat (Damasiewicz Norbert, Belus Csaba, Oláh Dávid, Vágó Flórián) - csirkemájas lecsó
A négyfős zsűri pontozása meglehetősen szórt, így épphogy lemaradt a dobogóról a körömpörköltet és a chilis babot készítő csapat.
A főzőversenyt ügyességi vetélkedő követte, aminek végeredménye a következő lett;
1. Vojtkó Csaba
2. Kása Roland
3. Pásztor Dávid
A rendezvényt a hagyományossá vált karaoke bajnokság zárta.