Egy baráttól és kiemelkedő munkatárstól búcsúzunk

Egy baráttól és kiemelkedő munkatárstól búcsúzunk

Tartalom

Csaba elvesztése különösen megrázó nekünk - fiatal volt, kiemelkedő munkaerő óriási teherbírással. Alázatos és csendes volt, minden munkáltató ilyen munkaerőről álmodik, a céges bulikon ugyanakkor emberi, barátságos, vidám és nyitott. Kedves Csaba! Harcoltunk volna érted, veled együtt, hogy újra a közösség tagja legyél, június 4-én az úr azonban magához szólított. Nyugodj békében, örökké emlékezni fogunk Rád! 

Az egyik legkötelességtudóbb, legjobb embert veszítettük el Molnár Csaba személyében. Nem csak alázatos volt, hanem a céges összejöveteleken vidám ember, akire jó volt ránézni. A lemezmegmunkálás mindentudója volt, a legügyesebb kezet igénylő munkákat rábízták, de ha átmenetileg a darabolásba kellett besegíteni, Csaba volt a legjobb választás. Újévkor agyvérzést kapott, de bíztunk benne, hogy egy-két hónapon belül visszajön. Amikor láttuk, hogy ez egy hosszú felépülés lesz, azon kezdtük el törni a fejünket, hogyan lehetne segíteni rajta. Még az is szóba jött, hogy a cég melletti családi házba helyezzük, hogy közel legyen a kollégáihoz, barátaihoz, és tudunk róla napközben gondoskodni is. Állapota azonban nem javult, folyamatos ápolásra szorult, majd váratlan fordulatként 2020. június 3-án rosszul lett, és ezúttal nem élte túl az agyvérzést.

Kis túlzással mondható, hogy itt élte le az életét. A Mezőgép Felújító Üzemében volt tanuló, a 110-esben végzett géplakatosként, karbantartóként. A Mezőgépnél dolgozott, majd a Nyírhidraulika Kft-nél és a Nyírdinamika Kft-nél helyezkedett el, majd átjött hozzánk a Dipro-csoportot erősíteni. Teherbírásával, megbízhatóságával mindig kiemelkedett, kollégái nagyon kedvelték őt, akik az elmúlt fél évben is többször látogatták őt a kórházban, Gellén Imre szinte minden héten.

Kedves Csaba, Nyugodj Békében!