Áldott, Békés Karácsonyt és Sikerekben Gazdag Új Évet!

Áldott, Békés Karácsonyt és Sikerekben Gazdag Új Évet!

Tartalom

A kihívásokkal és nehézségekkel teli 2020-as évvel kapcsolatban mi a tanulságokra és az előremutató változásokra gondolunk.  

A koronavírus-járvány 2020-ban nem mindennapi kihívások elé állította a teljes világgazdaságot, amely alól a 4S-2000 Kft. sem volt kivétel. Karácsony közeledtével mégis elégedettséggel tölt el minket az, hogy sikerült megőriznünk stabilitásunkat, és számtalan olyan változtatást vezettünk be, amelyek erősítik versenyképességünket. Maradéktalanul sikerült végrehajtanunk a 2019-ben kitűzött, 4S-2020 névre hallgató szervezetváltoztatási stratégiánkat; a cég úgy lett dinamikusabb, hogy megőrizte az évtizedes tapasztalattal rendelkező műszaki kollégáit, és alkalmazott fiatal, vezető mérnököket. Kihasználva a központi lehetőségeket, a cég további beruházásokat hajtott végre, amelyek átnyúlnak a 2021-es évre, megerősítve a legújabb technológiák által biztosított gyártást.

A 4S-2000 Kft. vezetősége nevében köszönjük dolgozóinknak, tanulóinknak, vevőinknek, beszállítóinknak és további partnereinknek az ezévi együttműködést, és kívánunk békés, boldog karácsonyt, sikeres együttműködésben gazdag új évet!

img_0211.jpg