Vállalati ügyvitel

A vállalati rendet az ISO által előírt minőségirányítási kézikönyv valamint a vállalat folyamatait tartalmazó folyamatkatalógus tartalmazza. A 4S-2000 Kft. 1999 óta a TÜV Bayern akkreditáló testület által tanúsított ISO 9001: 2000 minőségirányítási rendszert alkalmazza.

A 4S-2000 Kft. közel tíz éve segíti a működését vállalatirányítási rendszerrel. A francia gyártású, kifejezetten termelőcégekre fejlesztett Clipper szoftvert Magyarországon is számos termelő cég használja. A szoftver a termelés valamennyi fázisát segíti, beleértve az összes gyártási, gyártáselőkészítési lépést. A dolgozók a műveletek kezdetekor és a műveletek befejezésekor is vonalkódolvasóval nyugtázzák a gyártási műveletek megtörténtét. Ezáltal számítógépen is követhetővé válnak a gyártási lépések, és utókalkuláció is készíthető az egyes termékekre.

A vállalatirányítási programok mellett  CAD/CAM szoftverek is segítik a tervezést és gyártást. Tervezéshez az Unigraphics NX és az Autocad, progamíráshoz az Edgecam progamokat használjuk. A vállalatnál rendezett informatikai infrastruktúra van, a technológiai részleg összeköttetésben van a műhely számítógépeivel és a CNC-gépekkel.

businessprocess