Géppark

A gépparkban számítógéppel integrált termelőeszközök népes családja található, többek között a Mazak, a Doosan, a Fanuc, az Emco, a Hurco és a Cincinatti gépei. Az elmúlt öt évben az évi 300-400 ezer eurós beruházásoknak köszönhetően a gyártási kapacitás jelentősen megnőtt, és a legmodernebb CNC megmunkálóközpontokkal, CNC esztergákkal, hagyományos esztergákkal gazdagodott a cég. A vállalat egyik fő irányelve, hogy gépeit a folyamatos karbantartás mellett a minőséget biztosítva az optimális üzemidőn belül futtatja.

A vállalat a beruházásait – a korábbi időszakokhoz hasonlóan – a gépipari trendek mellett a vevők igényeihez, adott esetben konkrét elképzeléseihez igazítja, így nyitott olyan fejlesztési, együttműködési ötletekre, amelyek a vevőtől érkeznek.

Jelenleg 23 db CNC vezérlésű 3-4-5 tengelyes, korszerű megmunkáló gép, CNC eszterga, 16 db univerzális forgácsoló gép, 2 db helyzetfúrógép, 1 db sugárfúrógép, 4 db síkköszörű, 4 db palástköszörű, 1 db furatköszörű, 1 db CNC huzalszikraforgácsoló gép, 1 db tömbös szikraforgácsoló gép, 43 db egyéb gép (pl. üregelőgép, vésőgép, fúrógépek, köszörűk, gravírozó), 8 db mérőberendezés (többek közt 3D mérőgép) és egy festőgép képezi a cég gyártóeszközeit.

CNC vezérlésű gépek Univerzális gépek Fúrógépek Köszörűgépek Szikraforgácsolók Egyéb gépek Mérő és ellenőrző berendezések Egyéb berendezés